Integrale leefstijlcoaching

Als leefstijlcoach wil ik je graag bewust laten worden wat jij zelf kunt bijdragen aan jouw eigen gezondheid en welzijn. Vervolgens begeleid ik je om een prettiger balans in jouw leven te vinden op een manier die bij jou past.

Coaching met een totaal aanpak

Bron: MARK Academy voor leefstijl (2017)

 

Ik coach met een integrale aanpak; ik ben gespecialiseerd in de Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI). Dat wil zeggen dat ik kijk naar alle leefstijlgebieden zoals voeding, beweging, ontspanning en ook naar je gedachten, emoties, sociale relaties, zingeving en jouw daadkracht. Aangezien het een vaak niet los staat van het ander kijk ik naar de mens in zijn geheel. Heb je bijvoorbeeld last van teveel stress of belemmerende overtuigingen dan uit zich dat vaak in lichamelijke klachten.

Jouw pro-activiteit staat centraal en doordat ik niet alleen naar de lichamelijke klachten kijk, maar ook naar de mogelijk onderliggende oorzaken, kun je langdurig effect verwachten.

Ik begeleid je zodanig dat  je je nieuwe gezond gedrag ook kunt volhouden waardoor je  een blijvend vitaal gevoel zult ervaren. Vaak maken kleine veranderingen al een groot verschil!

Werkwijze

Het coachtraject begint altijd met een intakegesprek en een integrale vitaliteitscheck.

Deze vitaliteitscheck kun je vooraf invullen, vervolgens nemen we deze tijdens onze intake door  en deze vormt het uitgangspunt voor jouw persoonlijk vitaliteitsplan. Vaak komen we dan al tot enkele concrete actiepunten  voor de komende tijd.

Wil je meer weten, neem vrijblijvend →contact met me op.