Over mij

Aangenaam, ik ben Marianne Jansen, integraal leefstijl- en vitaliteitscoach & trainer. Omdat ik dagelijks zie wat de voordelen zijn van een gezonde leefstijl begeleid ik heel graag iedereen die daar wat hulp bij kan gebruiken en daarbij zelf in actie wil komen.

  • Wil jij ook ervaren wat je zelf kunt doen om je fitter te voelen?
  • Heb je behoefte aan ondersteuning bij het stimuleren van de vitaliteit van je medewerkers?

Je wordt je bewust van je huidige leefstijl en jij gaat zelf ervaren dat je door andere leefgewoonten een prettiger balans in je leven vindt op een manier die bij jou past. Want dat je nieuwe leefstijl bij je moet passen, vind ik heel belangrijk. Alleen dan kun je een blijvend resultaat ervaren en merk je dat je niet meer anders wilt!
Vaak maken kleine veranderingen al een groot verschil.

Positieve gezondheid

Sinds 2013 ben ik actief bij “Wijchen Gezond” waar ik me bezighoud met initiatieven om mensen te inspireren tot gezonder gedrag. En na jarenlange ervaring in de medische hulpmiddelen, gericht op ziekten en omgang met ziekten en beperkingen, ben ik voor mezelf gestart en richt ik me onder meer op preventieve zorg.  Ik heb gezien hoe belangrijk het is dat mensen zelf de regie over hun leven houden en dat ze zich geen “slachtoffer” gaan voelen van hetgeen op hun pad is gekomen. Dat je gaat leven vanuit →”Positieve gezondheid“; dat je ervaart en leeft naar wat je allemaal wel kunt. Dat je datgene blijft nastreven wat voor jou echt belangrijk is in het leven.

Integrale aanpak

Aan de MARK Academy voor Leefstijl heb ik de Post-HBO registeropleiding tot integraal Leefstijl- en Vitaliteitscoach gevolgd en aansluitend de opleiding tot Professioneel Leefstijltrainer. Vanaf januari 2018 begeleid ik – vanuit mijn eigen onderneming Vitale wijze – mensen naar een gezondere leefstijl en meer vitaliteit middels een integrale aanpak. En dat bevalt me prima; mijn ervaring, expertise en betrokkenheid komen samen in mijn huidige werk als zelfstandig coach gespecialiseerd in de Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI).
Mijn integrale aanpak betekent voor jou dat ik naar jou als geheel kijk. Het mooie van deze aanpak is dat alle leefstijlgebieden hierbij aan bod komen (voeding, beweging, stress, sociale relaties, gedachten, zingeving) waarbij jouw pro-activiteit centraal staat.

Locatie

Ik werk op afspraak op locatie of vanuit huis. Vitaliteitstrainingen worden altijd op locatie verzorgd. Voor meer informatie, neem vrijblijvend contact met mij op.